Categorieën

MarocProducts

RETOURNEREN

MarocProducts.nl streeft naar 100% tevredenheid onder onze klanten. Mocht u echter niet tevreden zijn over de met zorg geselecteerde producten, dan kunt u deze aan ons retourneren onder de volgende voorwaarden en- met inachtneming de algemene voorwaarden.

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt uw bestelling retourneren of ruilen.
Stuurt u binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling een mailtje naar info@MarocProducts.nl.
Enig opgaaf van redenen is hierbij niet noodzakelijk (wel wenselijk).

Let op: Artikelen kunnen alleen geruild of geretourneerd worden indien de artikelen in originele staat verkeren en ongebruikt zijn. 
Let op: Artikelen van cosmetische aard (of uiterlijk verzorging) vallen, in verband met hygiene, buiten de herroepingsrecht.

Het desbetreffende artikel kunt u aan ons retour zenden naar onderstaand adres:

MarocProducts.nl
Musholm 21
2133HN Hoofddorp

De verzendkosten van deze retourzending zijn voor uw rekening. U bent verantwoordelijk voor voldoende frankering op de retourzending, indien dit niet het geval is behoudt MarocProducts.nl zich het recht voor om de retourzending te weigeren.
Zodra MarocProducts.nl de retourzending heeft ontvangen, wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten en eventuele kosten voor het gebruik van i-deal betaling, binnen 30 dagen terug gestort.

MarocProducts.nl behoudt zich het recht toe om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten indien het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.


Neem contact op

We zijn dagelijks bereikbaar

Telefoon:+31 6 42792666

Bel ons of stuur een WhatsApp bericht

Nieuwe producten

» No new products at this time

Leveranciers

Fabrikanten